Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Den pro kocoura?

**Den pro kocoura?

Květka Š. Básně » Říkanky

Anotace: možná i pro kočku...

ˇˇˇˇˇˇˇˇ
Že den nemá rád myši
už jste to slyšeli ?
Trochu se jich bojí
jejich dlouhý ocásek
mašličky však zdobí
tak se ten den rozesmál
jak jsou ty myši milé
pak zavolá čičiči
pro myši těžká chvíle.

Kočka prý nikde není
žádná sem nepřišla
/né,kočka né/
proto ani myš s mašlí
se vůbec nelekla.
Povídám...
den ten se nějak spletl
kocoura uslyšel
kocour ho drápkem škrábl
den jauvajs zakřičel.

Myši se rozutekly
tam a taky sem
honem se pak schovaly
před kočkou,kocourem,
podvečer ten se chechtá
to se mi jenom zdá
stmívání se nezeptá
myslí že usíná
že byl tak rozesmátý
moc nejde asi spát
den zdříml a brzy k ránu
už ale musí vstát....

Kočky,kocoury,myši
nemá ten nevyspaný den
/ách jo/ nemá asi moc rád
prý kdoví,snad.
Chcete se ho taky ptát?

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 28.3.2018
Přečteno (114x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 23:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti