Zasněžená básnička
Zasněžená básnička
Anotace: Jedna taková zasněžená momentka....Dnes je to rok, co jsem tady...
Venku sněží
psa by nevyhnal
tak moknu v dešti
zima se loudavě plíží
svým tempem dál
a město v kleštích
do bílé tmy se propadá
ta tam je jarní nálada
sněženky pod sněhem spí
tančící sníh k zemi padá
ve spirálách jako život sám
po každé noci se rozední...
Sníh a déšť v čase půstu
sněhem zmáčená posnídám
zmrzlo mi srdce v jarním růstu
a smutek zůstal uvnitř sám...
Publikoval(a):
Klarineb, 17.3.2018