Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chladné ráno

Chladné ráno

Klarineb Básně » o Přírodě

Anotace: Díky doznívající zimě...

Nad loukami bělavá mlha
v pomalém tanci nahoru šplhá
to burcující ticho v mlčení
jako oponu proťal bažantí křik

tající potok chvěje se v zurčení
cítím ten všudypřítomný okamžik
jenž prostupuje tělem i duší
tu lehkost bytí snad jen tuším...

Hlubiny moje, hlubiny mysli
tonu v nich když mráz bolest kreslí
v obrazcích po okenních sklech
šedí zapuštěnou v tichých ránech...
Publikoval(a): Klarineb, 15.3.2018
Přečteno (232x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, slunečnice69, donne, Lipová, Mirastus, gogol, Těkavý Vasil, děda včela

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 21:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti