Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Nemehla...

**Nemehla...

Květka Š. Básně » o Přátelství

Anotace: neděkuj,ráda pomůžu

~~~~~~~~

Strašák do zelí



Telefon zvoní,haló,

poví nám někdo co se stalo?

Stalo se,ouvej,to bolí,

šlápl jsem na hrábě a dostal holí,

pan doktor nepřijde ošetřit strašáka

jít za mnou do zelí doktora neláká.

A ty máš na hlavě bouli?

To mám,jak atletickou kouli.

Tak spěchám do zelí,

pofoukám bouli,už to nebolí?

Proč jsi pozor nedával a pořádně se nedíval?

Víš,já jsem před deštěm utíkal do sucha

a v tom mě čmelák zabzučel u ucha

tak jsem se ohlédl,na cestu nekoukal

a vítr ty hrábě listím moc zafoukal.

Byly jak pod duchnou a čekaly

koho by do hlavy praštily.

Tak se náš strašáku vrať zpátky do zelí

já přijdu za tebou,nejlépe v pondělí.

Tak vám moc děkuji že jste mi pomohla,

nemáš zač,

vím že strašáci jsou někdy

nemehla.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Publikoval(a): Květka Š., 14.3.2018
Přečteno (240x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 14:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti