Toužím...
Toužím...
Anotace: Jedna vzpomínková...
Utonulí v mléce z mlhy
med deště se lepí zvěnčí
ze stromů odkapává nostalgie
podzim vládne v barvách duhy
vítr po krajině ladně tančí
zní z padajícího listí elegie
toužím
ztratit se v bezčasí nových jiter
a v noci z plna hrdla řvát
ticho okupuje čas před bouří
vichřice stírá zpěvy manter
do puzzlů slova zpět posbírat
nový příběh začít tvořit
zkouším...
Publikoval(a):
Klarineb, 11.3.2018