**A mě tu nechali...
**A mě tu nechali...
Anotace: neboj,už tě někdo má rád...
~~~~~~~~~~
Krásné je ráno poledne i večer
krásný je každý další nový den
slunce mě ráno paprskem budí
a láká a volá pojď honem ven...
Uvidíš kdo tě tam za rohem čeká
trochu se bojí,samo nechce být
na mě se podívá a očkem mrkne
a já to štěně musím pohladit...
Od deště mokré a tlapky od bláta
kdo tě tu mrňousku kdo tě tu nechal
vezmu ho do rukou do šátku zabalím
trochu se zavrtěl a něžně štěkal...
Doma tě osuším neboj se maličký
ještě ti umyju od bláta tlapky
nakrmím,napojím pelíšek udělám
ze starší teplé vlněné deky...
O malém psíkovi jsem příběh slyšela
který se před lety někomu stal
dostal svůj domov měli ho moc rádi
a pejsek té rodině radost rozdával...
A dávno sám už není
teď se i s kočičkou honí.
~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 11.3.2018