Růžová
Růžová
Anotace: ...Růžová...nemám ráda růžovou barvu, ale dnes jsem se ponořila do růžové. Taková ode mně trochu netradiční básnička
Růžové ráno
v růžové náladě
s růžovým vínem
ve váze kytice
voňavých růží
sleduji svět
zpod růžových brýlí
sundám si je
za nimi reálný svět
který šílí...
Růžová barva spí
v impresi dnešního rána
Publikoval(a):
Klarineb, 2.3.2018