Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**A ještě máme

**A ještě máme

Květka Š. Básně » o Životě

Anotace: i v hlavě broučka...

Hrajeme si
~~*~~
Hrajeme si se slovíčky
s láskou,štěstím,životem
smotáme to do básničky
písničku si notujem.

Někdy je i brouček v hlavě
co vrtá,zlobí,nezbeda,
s úsměvem ho zdolá hravě
i amatér,ten poeta.

A hned je všude tolik krásy
co nekvetlo to rozkvete,
vzpomínky na staré časy
že bylo pěkně na světě.

I když při tom vzpomínání
ti slzy smutné padají
a písmenka jsou rozmazaný
někdo tě rád pohladí.

Dál hrajeme si se slovíčky
do písniček,do básničky,
za úsměv je rozdáváme
a za pusu prodáváme

--A ještě máme—
~~~*~~~
Publikoval(a): Květka Š., 23.2.2018
Přečteno (57x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, donne, slunečnice69, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti