Volte sebe!
Volte sebe!
Anotace: Jedna taková odlehčená na aktuální téma...
Volte sebe
Už se zase píší naše dějiny
kam jít na východ nebo západ?
Ach, chtělo by se zaplakat
chceš vše a hlas máš jediný...
Tak Losnu nebo Mažňáka?
Neutrální je jen Švýcarsko a nebe
Vždyť každá vrána do světa vykráká
že volit můžeme jen sami sebe...
Publikoval(a):
Klarineb, 23.1.2018