Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ŽIVOTEM PROTI proudu

ŽIVOTEM PROTI proudu

Doper Básně » o Lásce

Anotace: Xxx

Snílek

Pojď a podej mi ruku tvoji
Nepustím ji ani v boji
Vždy vedle tebe budu stát
Vždy za tebe se budu rvát
Lásko má já miluji tě
V srdci mém už to máš vryté
Bez tebe život nechci žít
Nedokážu si to představit
Jak vidíš pořád stojím tady
Na tvé straně, po boku tvém
Nikdy neotočím já se zády
Jak v dobrém tak i v tom zlém
Někde v dáli světlo svítí
Po té cestě je čas jíti
Půjde to a já to vím
Hlavní je ale mít s kým
Ve dvou se to lépe táhne
Říká staré přísloví
Dny už nebudou tak prázdné
Každé ráno napoví
Publikoval(a): Doper, 11.1.2018
Přečteno (173x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 23:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti