Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zamrzlé jezero

Zamrzlé jezero

Zamrzlé jezero

Černé labutě
tančí po ledě
Čajkovskij plní
bezednou studnu
TICHA...

Křehkost ve vločkové
náladě
trápení mizí v mlze
ZAPOMNĚNÍ

vše se v jedno smíchá...

Chceme více světla
noc se dlouží
uvnitř i zvenku

temnota se lekla
než šla spát
hvězdy namísto broží
přichází slunovrat...
Publikoval(a): Klarineb, 21.12.2017
Přečteno (84x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Martin Havlíček, Bezhlavý rytíř, Lipová, barča1, slunečnice69, Mirastus, Desiré, Gaia., děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti