Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Počkej, máš něco v oku

Počkej, máš něco v oku

vlnění kaluží
oblíká do ticha
nemluvit
propadnout
propasti
vyplnit mezeru
červotočem
úsměv na oko
hodí síť
z těch dnů
pamatujou si tě
dva zkurvený
měsíce kaluže
větvěj se
zespodu
pohledem
obrací tě
na harfě žebra
zlomit tíhu
břemene
nastrouhat na
les papír
sněží do nebe
uniká komínem
kávový vzkazy
čti očima Zjevení
přicházej
zkurvenej sobec!
jednou provždy
spatřit svlíkat
hadí kůži

oči maj okna
jen pro sníh
Publikoval(a): Marek Miko, 21.12.2017
Přečteno (67x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Desiré, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti