Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jéé...dobrý:-). Klidně může být i sváteční, když rybář chytí občas i toho kapra (krom jiných záležitostí u vody:-)).
20.12.2017 16:56 | gogol
Email:
Heslo: