Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Advent v novoluní

Advent v novoluní

Advent vrcholí
pár dní do Vánoc
měsíc v novoluní
vzývá tichou noc

myšlenky mrholí
blíží se svátky
a jen blues z jinovatky
zvoní ránem bez ustání

skrytý měsíc mě provází
když se sama procházím
v duši klid hledám
a nenacházím...

Trochu uvnitř uklidit
s pokorou se obejmout
a ztišit se...
Dál s klidem v nitru jít

sníh křupe pod nohama
v srdci jak mezi ledovými krami
jdu bosky sněhem
cesta mizí za horami

odcházím nocí mrazivou
cestou do neznáma...
Publikoval(a): Klarineb, 19.12.2017
Přečteno (70x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Martin Havlíček, Desiré, Lipová, Mirastus, gogol, Makaveli, slunečnice69, Těkavý Vasil, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti