Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nikdo neví...

Nikdo neví...

Padají vločky sněhové
mrazivá noc ukazuje šperky hvězd
práší se za vozem
nechám se tvou cestou vést

v myšlenkách vítr mám
a měsíci uhýbám...
svíčky v oknech hoří
můj klid i můj strach
v pavučinách se tvoří
a když je vymetu ven
všechno co mě trápí
bude jen jako zlý sen...

Co se mi bude v noci zdát?
Budu se mračit nebo smát?
Nikdo neví a noc neodpoví...
Publikoval(a): Klarineb, 13.12.2017
Přečteno (99x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Lipová, Gaia., děda včela, slunečnice69, Těkavý Vasil, Mirastus, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti