Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

** a já si říkám "proč asi"...

** a já si říkám "proč asi"...

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: no,jenom tak...

~~~~~~
Jen tak si létáme oblohou
vidíme všechno tam dole
na stromech větve nahaté
a dávno zoraná pole...
tam běží kočka a tam pes
oni se nikde neschovají
a já si říkám "proč asi"
bílého sněhu se nebojí?

Teď do mě,té vločky krásné
silný vítr foukne
a já letím a letím nad lesem
malinko zachytím o větev
a padám rovnou za nosem...
a kluci křičí na ten vítr
teď jiným směrem zafoukej
jen na tu jedinou a bílou
tak hloupě už nekoukej.

No sláva už jsem nad kopcem
nebojte kluci,neuletím vám
pro vaši radost a smích
/povídá paní zima/
pár vloček s větrem přidám,
sněhový mrak se protrhl
a vítr nás zanese dál
až tam kde nikdo
na sníh prý ještě nečekal...

Ale je to čistý a pěkný
no "ANO"...řekni.

~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 10.12.2017
Přečteno (297x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kytka62, děda včela, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 00:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti