Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Po přečtení zavřít

Po přečtení zavřít

květy otvíraj se a vadnou
už nemám co říct
Pravda dusí se v neúprosným
kouři a já za ní utíkám
k mrtvým myšlenkám
zaliju jí okvětní lístky
tvých schnoucích řas

nebe má šedivější tvář
celej den padá mezi nás
točitým bludištěm
po schodech nahoru
v noci nese ti
povidlový koláče
růže není bez trní
ty jseš slunečnice a já čokl
co vrací se k vlastním zvratkům

květy zavíraj se a hnijou
zamčený deštěm klepou se před branou
a škemraj a doufaj že znovu rozkvetou

otevřeš?

TAK UŽ OTEVŘI!
Publikoval(a): Marek Miko, 5.12.2017
Přečteno (77x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Desiré, Martin Havlíček, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti