Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Hospůdka a rum

**Hospůdka a rum

Květka Š. Básně » Říkanky

Anotace: Prý ho ráda neměla...

~~~~~~~~~
měl prý ženu
co neměla ho ráda
měl prý druhou
ta měla kamaráda
měl prý třetí
ta měla čtyři děti
měl prý čtvrtou
hlavu měla dutou

tak včera s pátou
ženou seznámil se
že byla celkem kočka
...to potěšil se
ale...
od brzkého rána
do práce ho honila
a tak se mu brzo
líbit přestala

vrátil se k té první
co neměla ho ráda
a pro sebe si pořídil
prima kamaráda
pivo...karty...
hospůdka a rum
a všechny děti
ty poslal k sousedům.
A nezboří jim dům?

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 1.12.2017
Přečteno (175x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 16:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti