Ptáci
Ptáci
Anotace: Takový malý a nesmělý pokus o haiku poezii...
Ptáci
Havraní křídla
zasypala nebesa
Hitchcock by byl rád
hejna se slétla
elegance a noblesa
křik kdy nejde spát
tichý ptačí slet
pozoruje lidský svět
jen se proletět...
Ti černí ptáci
rozsypaná sůl a pepř
stále se vrací...
Publikoval(a):
Klarineb, 18.11.2017