Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dobrý...fajně vypsané pocity. Je to sdělný a jasný...škoda těch chybek. Bod a počkám si na další:-).
12.11.2017 21:25 | gogol
Email:
Heslo: