Narozeninová
Narozeninová
Anotace: ....zase o rok víc...
Narozeninová
Dva blíženci ve znamení štíra
pod povrchem tepe magnetická síla
z podzimních větrů spletené vlasy
a z duhy listí smysl pro horší časy
v podzimních plískanicích
milovat se přece není hřích
a v zajetí silných tužeb a pudů
je snadné ztrácet pod nohama půdu
jazyk ostrý jako ty nejostřejší nůžky
klid v duši než vystrčí ostny a růžky
onyx s příchutí tajemství
svobodu ctí jako své hájemství
někdy s klidem jako líná řeka
jindy se hůře než pes vzteká
více než vichřice o síle orkánu
když lomcuje okny brzy po ránu
smíchané krůpěje deště, smíchu a pláče
proti proudu plaveš jak nabarvené ptáče
a s uhrančivým pohledem
spálí tě s vášní svým jedem
oddanost se silou dvojčat
nic nezboří to pouto
ten tajemný hrad...
Publikoval(a):
Klarineb, 29.10.2017