Beznaděj
Beznaděj
Zoufalství
beznaděj ve škvírách svítání
zapouští kořeny hluboko
tam někde pod zem
...tajemství
cítím jak ukrajuješ zlost
utopenou v mosazi slunce
nádech, výdech, ach
v tobě procítá vrah
pryč dáváš nevinnost
vyplavenou v každé tvé buňce
taješ jako olovo
odlité o Vánocích
Publikoval(a):
Klarineb, 26.10.2017