**Vidíte nás?
**Vidíte nás?
Anotace: Kapka a tak dále...
~~~~~~~~~~
Být jako ta malá kapka
kapka dešťová
ta,co vždycky brzy z jara
na zem dopadá
jak vysvitne slunce jas
honem letím,
nemám čas,
vypařím se do oblak
a další kapky?
Zrovna tak.
~~~
Pak padáme jak deštík
to nemusíte mít deštník
když se ale naštveme
tak lijeme
a lijeme.
Každá říčka je nás plná
za chvíli
své břehy nemá,
pak se zase vypaříme
na zimu
se připravíme.
~~~
A potom?
Jsme jak z krajek vystřižené
všechno bílé,zasněžené
a my?
Pořádáme soutěž krásy
která z nás je hezčí asi?
Jsem to já,nebo snad ty?
Pak zafouká severák
fí a fí a fí
královny sněhové krásy
kdoví kam
„ano vážení,já taky“ odletí…
~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 18.10.2017