Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V mlze...

V mlze...

Utonulí v mléce z mlhy
med deště se lepí zvěnčí
ze stromů odkapává nostalgie

podzim vládne v barvách duhy
vítr po krajině ladně tančí
zní z padajícího listí elegie

toužím

ztratit se v bezčasí nových jiter
a v noci z plna hrdla řvát
ticho okupuje čas před bouří

vichřice stírá zpěvy manter
do puzzlů slova zpět posbírat
nový příběh začít tvořit

zkouším...
Publikoval(a): Klarineb, 17.10.2017
Přečteno (109x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Amelie M., Martin Havlíček, Lipová, Kytka62, ProstěLu, děda včela, Mirastus, gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 17:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti