Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Hospůdka

**Hospůdka

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: taková roztomilá

~~~~~~~~~~
Ta hospůdka má čtyři strany
tak jako rok rozdělený

samé poupě je jarní strana
letní sluncem pozlacená
podzimní je kaštanová
a ta zimní je mrazivá
"tak to bývá"
za jarním oknem pokvetou sady
za letním tam jsou jahody
za podzimním oknem přeletí drak
na zimním ťuká sněhulák

.."nápojový lístek"...
v jarní hospůdce tam čaj ti nalijí
v letní studené pivo čepují
víno svatého Martina v podzimní
vánoční punč a grog v té zimní.
Už víme že...
ta hospůdka má čtyři strany
"jaro,léto,podzim,zima"
přeji hezké posezení
tam je přece vždycky príma

~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 16.10.2017
Přečteno (236x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mari13, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti