Bohemia je má zem
Bohemia je má zem
Bohemia je má zem
na kterou myslím každý den
a kdekoliv jsem kam cestoval
Bohemia každý pamatoval
nemusíte být doktorem to psáti
Bohemia každý dlouho znal
Bohemia byla s námi mnoho let
Bohemia vždycky s námi byla
Bohužel to je asi třetina a já to nemůžu dokončit, není místo
ale já mám BOHEMII STEJNĚRÁD PROTOŹE JE NAS sORRY A S BOHEM
Publikoval(a):
Charles Karel, 9.10.2017