Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hm...tak to vypadá, že ti v Austrálii došla paměť...(v PC?).
Tohle je prostě ostuda a nemám k tomu co dodat. Lépe, nežli se ohánět Bohemií, snad použít bumerang, aby ti klokani neožrali zápraží nového domu.
No twl, čeho se tady ještě dožiju...muheeeeeeeeeee.
9.10.2017 21:22 | gogol