Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
..úkol..v noci nějak nevidím:-)
10.10.2017 3:05 | Kytka62
Když ale kůň je soutěživý tvor a když si s ním rozumíš, najdete v jízdě společnou radost i cíl. I kůň bez jezdce si splní ůkol a projde cílem- viz závěr nedělní VP.
10.10.2017 3:03 | Kytka62
Býti koněm, ukryl bych se do sena... Často si ale připadám jako na dostizích, hezká báseň, M.
9.10.2017 20:35 | Mirastus
Nastavené to mám obdobně jako ty...a popsala jsi to výborně.
ST
9.10.2017 15:57 | gogol
Byl to krásný závod, zvláště ten závěr. Koně jsou na tento druh své práce cvičeni. Pěkné, ST.
9.10.2017 11:07 | děda včela