Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
V Bílých Karpatech se ztrácím ráda, teď jsem objevovala slovenskou stranu, nádhera! Žádná přelidněná Šumava nebo Krkonoše, tady se ztratíš a nepotkáš ani živáčka!
6.10.2017 22:10 | Klarineb
Pěkně jsi se ztratila...:-). Je to zase v obrazech Klari...líbí se mi. ST
5.10.2017 17:26 | gogol