Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přečetl jsem...heeee...okou nelahodí, ale dobrý:-). Každý máme svůj styl:-).
29.9.2017 13:25 | gogol
Ale já jsem jí raději přečetl. Celkem dobré.
29.9.2017 10:53 | děda včela
Email:
Heslo: