Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V okamihu

V okamihu

Tu a teraz,
trávim svoj čas..
Trhá ma ako svoj papier,
rozbalený z bažiny...
Odviaty vetrom,
vnímam svoje pocity.
Čo odfúklo žial,
to vypilo kalich,
lásky a podstaty
života čerstvého...V okamihu
Publikoval(a): Millamber1211, 23.9.2017
Přečteno (35x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti