Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní romance

Podzimní romance

Klarineb Básně » o Lásce

Anotace: Prostě taková podzimní...

Vůně podzimu hoří na rtech
jako tvé polibky a můj dech
když se líbá spolu s tvým
v sepětí víc než intimním

louky tančí kankán v tónech lila
záplava ocúnů je zcela pohltila
vítr jako čepel po krajině klouže
vzduch ztěžkl z blížící se bouře

sundáme boty a dál jdeme bosky
ve větru a dešti naše těla splývají
nelítostný chlad strhl nám masky
které emoce před světem skrývají

stojíme naproti sobě obnaženi
zbaveni šatů hledíme si do tváře
naše osudy jsou pevně propojeny
a brána z jeřabin namísto oltáře...
Publikoval(a): Klarineb, 15.9.2017
Přečteno (203x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Martin Havlíček, Mirastus, slunečnice69, gogol, Kytka62, děda včela, Lipová, Makaveli

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 07:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti