Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

S (ex)

S (ex)

S (ex)
vodku jedině na ex
nevstoupíš dvakrát do stejné řeky?!
Zase v morální kocovině
a k vine (víně) hemenex
a kousek veky
k snídani...

K tanci doteků
tak dobře známých
melodie vášně i vzteku
zvoní
už musím odejít
na dveře klepe
svítání...

Co řekneš svému muži
a já své ženě?
Že sex s ex nezažíváme denně?
Zatraceně...

Štípeš mě jako sůl v ráně
nelze ji vymýt jen tak na ex
a postele zase rozestlané
ve vzduchu vzruchů voní tvůj Mexx

snad se již znovu nepotkáme
ta setkání mně vážně zničí
oheň nevyhasl a stále plane
ač svědomí uvnitř zoufale křičí...
...tak na ex!
Publikoval(a): Klarineb, 14.9.2017
Přečteno (113x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Makaveli, Mirastus, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 00:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti