Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jiskření

Jiskření

Klarineb Básně » o Lásce

Anotace: Jedna noc, která se nebude opakovat...

Jiskření...
brusný kotouč noci
metá jiskry po setmění
jsme spolu
přesto tak vzdálení
neznáš mé jméno
a já tvé příjmení...

S tebou se ztrácím
mračny bloudí
hvězdná znamení
dnes plujeme v oblacích
zítra spadneme zpět na zemi
tajně si přeji
- prosím vrať se mi...

Měsíc v úplňku
ten tichý blázen
postříbřil hvězdám
noční bazén
zádumčivý Orion
tasí svůj meč
v jiskření...

Zítřek vezmi ďas
na dnešku zaleží
svez mě s sebou
na hvězdné pobřeží
z emocí protržená hráz
já tebou a ty mnou
náhle se stáváš...
Publikoval(a): Klarineb, 12.9.2017
Přečteno (131x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Martin Havlíček, Amelie M., Makaveli, Lipová, Kytka62, slunečnice69, Mirastus, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 18:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti