Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní Silencio

Podzimní Silencio

Klarineb Básně » o Životě

Anotace: Prostě ten podzim nezastavíme... https://www.youtube.com/watch?v=39DNaNAMKAU

Mlha se rozplynula
stejně jako polibky
cos mi včera dala
v listí ses zatoulala...

podzimní vůně
a melodie Silencia
ve stříbrné luně
své myšlenky skryla

vítr po polích hvízdá
rozfoukal duhový šál
odkrývá prázdná hnízda
tak kdo by se zimy bál?

V padajícím listí
hledám tě ztracenou
vím, že tě naleznu
až se stíny přeženou...
Publikoval(a): Klarineb, 9.9.2017
Přečteno (67x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, gogol, Desiré, děda včela, Lipová, Mirastus, Pavíočko, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti