Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kill All Your Lovers

Kill All Your Lovers

sobecká noci
cesto prokletá
lemuje tě
jitro starých cel
včela píchne
a umírá
med maže kolem pusy
proto ji miluješ
proto se ti hnusí

sobecká noci
vyprávěj moři
ticho se bouří
chceš ji rozhněvat?
noc je věrná
služebná, lemuje
ji jitrocel
Publikoval(a): Marek Miko, 24.8.2017
Přečteno (52x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Mari13, Desiré, Lipová, Mirastus, Martin Havlíček, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti