Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vracím se zpět do tvého náručí

Vracím se zpět do tvého náručí

Vracím se do tvého náručí
ani nevíš, jak se mi stýskalo
v půstu - jak nahá v bodláčí
o tobě se mi v noci snívalo....

Pak náhle stojíš přede mnou
pevně, přesto se lámeš v kolenou
svíráš mě k sobě pevněji více a více
noci roztoužená, zhasni z hvězd svíce!

Vracím se zpátky do tvého objetí
celá se třesu - ptáš se - co je ti?
Tolik mi chyběly tvoje doteky
co skrývat?
Už se prosím, nehalme do deky...

Vracím se zpět do tvého náručí
prosím tě nechoď už nikdy pryč
půlnoc se pozvolna poroučí
měsíc se proměnil na platinový míč...

Vracím se zpět do tvých dlaní
cítím tep tvého srdce - zvoní
a jenom neúprosná blízkost svítání
ty křehké střípky milovaní rozhání...
Publikoval(a): Klarineb, 23.8.2017
Přečteno (687x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, ProstěLu, Lipová, Makaveli, děda včela, Desiré, gogol, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 17:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti