Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Večerní

Večerní

Oranžový soumrak
padá mi do duše
jako stín
v trýznivé předtuše

opuštěný vrak
co marně čeká na zázrak
zahořklý bolestín...

Někdy sáhnout na dno nestačí
musí se na něm pobýt chvíli
krátká zkušenost jepičí
nikdy není nad naše síly...

Pohlédnout pokoře do tváře
bohatou náruč otevírá
mnohé katastrofické scénáře
v bezcenné nesmyslnosti stírá
Publikoval(a): Klarineb, 22.8.2017
Přečteno (118x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, GabrielleT., Desiré, slunečnice69, gogol, děda včela, Mirastus, Malfelica

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti