Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nikolaji Vasiljeviči, díky za tvá slova, těší mě, ze se ti báseň líbí, snažím se to nejak vyvažovat... ;-)
23.8.2017 21:04 | Klarineb
Některá období obsahují soumraky, které se vracejí i v životních bilancích a rekapitulacích. A pak přijde konec básně a vyjasnění....no jo, prostě to umíš a moc dobře se to čte...ST.
22.8.2017 17:22 | gogol