Slzy z písku
Slzy z písku
Pláčeš slzy z písku
sypou se do pyramid
zvětralého času
v osidlech ztrát a zisků
chceš štěstí v dlani rozdrtit
bloudíš bez kompasu
a pak po červeném koberci
toužíš se jako každý projít
pro svých pět minut slávy
a místo vítězů jen štvanci
co do cíle nedokážou dojít
a jsou jich plné večerní zprávy
v písku tvých slzavých očí
ztrácím se, ztrácím v tobě
snad znovu najdu tě v jiné době?!
...
Publikoval(a):
Klarineb, 19.8.2017