Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ženci na loukách

Ženci na loukách

Klarineb Básně » o Životě

Anotace: ...prostě stá...

Na loukách tančí ženci
s kosami
a já ač nejsem na konci
své cesty

zdá se mi
že každým pohybem
zkracují můj život
vzpomínky mizí
jak zelené trávy pažit

mých představ a snů

pod jejich kosou
odchází můj svět
v záblescích
třpytek chvil
strach se skryl

pod ostřím kosy se ztrácí
květy orchidejí i chrp
vzácné okamžiky setnul
naostřený srp

na zelené louky
zpět se zase vracím

v moři louky plavu
svobodně
ztrácím bez váhání hlavu
než kosa žence
bez milosti na mne dopadne...
Publikoval(a): Klarineb, 11.8.2017
Přečteno (68x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Mari13, Marcone, Lipová, gogol, děda včela, Mirastus, a d a, Makaveli, Desiré

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti