**Další kouzelný den
**Další kouzelný den
~~~~~~~~~~
Je červencový den
počasí jako z pohádky
půjdeme z domu ven
sraz máme tam za vrátky
v tom lese za hájenkou
tam víly tancují
a všichni lesní skřítci
písničku notují....
zpívají o těch holkách
la,la,la
krásných jak obrázek
jeden chce modrookou
kdo by to do nich řek.
Druhý tu s mašlí ve vlasech
třetí zas s ďolíčky
a dál si o nich zpívají
veselé písničky.
~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 31.7.2017