Letní bouřka
Letní bouřka
Anotace: Taková jedna letní...
Dusno,
vzduch se dá krájet
natož tak usnout
v dešti stažených plachet
modře zelená hlubina
tanec blesků na hladině
přehradu na půlky roztíná
jak gymnastka na kladině
padá a znovu padá...
vybičovaná nálada
brázdím vlny
v té rychlé bouři
z vody se kouří
zní temná melodie bouřky
vítr hraje na vodní struny
dojezd je tak sladce hořký...
Publikoval(a):
Klarineb, 21.7.2017