Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Morální kocovina

Morální kocovina

Dozrála nálada
jako meruňky v sadě
v poháru se slunce koupe

hlavu do dlaní pokládám
myšlenky krade zloděj
a bezcitnost
na vahách se houpe

jen vzkypělá zlost
jak prázdná láhev vína
zbylá morální kocovina
odkapává v slzách...

krvavé kapky svědomí
ač nemám brnění
srdce mi ztvrdlo
na kamení

vina se jako kůň vzpíná...
Publikoval(a): Klarineb, 18.7.2017
Přečteno (86x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malfelica, Lipová, Mirastus, děda včela, Bezhlavý rytíř, Makaveli, gogol, slunečnice69, Desiré, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti