Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milujem

Milujem

Chumřííí Básně » ?nezařazené?

Anotace: Když najdete své druhé já

Dávám ti dávám smích i slzy,
více spolu budeme brzy.
Budeme spolu v nocích i dnech,
brouzdat se i v našich snech.
Nebudem muset od sebe jít,
kdž spolu chceme šťastně žít.
Budeme spolu na cestách dny,
nahoru a nahoru za časem kdy.
Kdy budeme mít to co chcem,
zastavíme se a povíme si jen - Já TEBE milujem!
Publikoval(a): Chumřííí, 11.7.2017
Přečteno (63x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 08:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti