Moje krev
Moje krev
je to v tom jak se na sebe díváme
je to ve zpěvu cikád
cimbálu a krve cikánů
je to ve stromech
šeptajících smrt, není sama
má mě a tebe a dny sluhů
matkou je všech snů a dluhů
v koření byly naše kořeny
v tom co zůstane a co odejde
cikánskou krví vykoupeni
Publikoval(a):
Marek Miko, 11.7.2017