Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pátek

Pátek

V dešťových kapkách
trhá se končící den
voda líně stéká
klestí si cestu ven

v klavírních klapkách
nikam nepospíchá, neutíká
z potůčků řeka
a ty klidně usínáš

v meditaci deště
tráva se zazelená
v modlitbách padám
na kolena

a brána odpuštění?
Na sedm západů uzamčená....
Publikoval(a): Klarineb, 8.7.2017
Přečteno (83x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Desiré, děda včela, Lipová, Pavíočko, Makaveli, barča1, gogol, Mirastus, Gaia.
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti