Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Soumrak

Soumrak

Klarineb Básně » o Životě

Anotace: ................................................................

Zasněná řeka
líně si plyne
z oblaků deka
je na zemi stínem

nad námi dravci krouží
myšlenku udržíš stěží
pak šero padá na krajinu
slzy deště kropí její tvář
vlézt tak raději pod peřinu
a otevřít si snář...

Voda ledová
temná hlubina
po bolesti úleva
před ní se neschováš
je to jen
nakloněná rovina
tak proč utíkáš?
Publikoval(a): Klarineb, 5.7.2017
Přečteno (94x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Pavíočko, Desiré, Mirastus, Marcone, gogol, slunečnice69, Gaia.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti