Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rubikon

Rubikon

Klarineb Básně » o Životě

Anotace: Alea iacta est...

Přelézt tu zeď
kde se hradby dmou
překročit Rubikon
tu řeku krvavou
tady a teď...

Legie myšlenek
kalnou vodu čeří
kostky jsou vrženy
když důvěru zpronevěříš
vytrhneš s kořeny


není kam spěchat
pohasla nejistota a shon
za sedmero řekami
korytem se dere Rubikon
Publikoval(a): Klarineb, 1.7.2017
Přečteno (52x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Lipová, Pavíočko, Desiré, Makaveli, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti