Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nikolaji Vasiljeviči přesně tak... ;-)
2.7.2017 13:53 | Klarineb
No jasně...když už jednou uděláš ten první krok, že.:-))
2.7.2017 13:37 | gogol
Díky Gogolíno za tvůj komentář i hudební tip....vcelku jsem.si to užila.
K té básni - nevidím Caesarovi do hlavy ;-) ale může to tak klidně být...Rubikon může být i v důležitých rozhodnutích, které už nelze vzít zpět.
.
2.7.2017 9:29 | Klarineb
https://www.youtube.com/watch?v=8cXZmJN7rPU
1.7.2017 16:04 | gogol
Skvěle zpracovaná báseň na dané téma.
Kdo ví, co se Caesarovi honilo hlavou, když pronesl tuto slavnou větu na břehu řeky Rubikon?:-).
Díky Klari za výlet do historie...poučné i osvěžující.
ST
1.7.2017 16:00 | gogol